Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Krásne ozelenenie fasád – systémové originálne riešenie pre váš dom

Zverejnené: 1. 12. 2015

Rozhodli ste sa ozeleniť múr, fasádu svojho domu, administratívnu budovu alebo celý komplex budov? Uvažujete o najvhodnejšom riešení, ktoré bude kvalitné, plne funkčné, jednoducho a rýchlo vykonateľné s dlhou životnosťou a ešte k tomu esteticky zaujímavé? Vyskúšajte systémy pre ozelenenie budov – nerezové siete X-TEND®, nerezové laná I-SYS® a GREENCABLE®.

Čo hovorí o krásnom riešení ozelenenia Michal Bláha, vedúci oddelenia nerezovej architektúry?

Všetky systémy, ktoré používame pre projekty ozelenenia, spĺňajú všetky tieto požiadavky, ktoré sú zo strany zákazníka:

  • sú ľahké, svetlu ľahko priepustné a zároveň sú veľmi pevné,
  • sú vhodné aj pre vysoké zaťaženie,
  • vďaka použitému materiálu garantujú dlhú životnosť,
  • sú vizuálne zaujímavým dizajnovým doplnkom domu,
  • sú šetrnejšie k životnému prostrediu.

Siete X-TEND® sú vlastným produktom rodinnej spoločnosti Carl Stahl. Siete X-TEND® vyrábame z nerezovej ocele AISI 1.4401.

Využite vynikajúcich vlastností zelenej fasády vďaka systému ozelenenia

Ozelenenie domu pomocou našich systémov X-TEND®, I-SYS® a Greencable® vizuálne zhodnotí a dodá estetický rozmer inak nevýraznej fasáde. Ak si vyberiete k ozeleneniu fasády stále zelenú popínavú rastlinu, bude vaša zelená fasáda v zime plniť nielen estetickú, ale tiež izolačnú funkciu. Ozelenenie fasády je vhodné aj pokiaľ potrebujete znížiť expozíciu hluku z priľahlej frekventovanej ulice, zelená fasáda výborne pohlcuje zvuk. Je tiež účinnou ochranou proti UV žiareniu, krupobitiu, extrémnym teplotným výkyvom, znečisťujúcim látkam a prachu. V lete vegetácia chráni fasádu pred intenzívnym slnečným žiarením a má príjemný chladivý účinok. Radi by ste s nami prebrali podrobnosti a opýtali sa priamo na konkrétne možnosti riešenia práve vášho domu a jeho fasády? Kedykoľvek nás kontaktujte, radi vám poskytneme nezáväznú a odbornú konzultáciu.

Pozrite si našu realizáciu, ktorú sme zhotovili začiatkom roku 2015 a kde sme nainštalovali nerezové siete X-TEND® na plášť budovy haly CTPark. Neprešlo ani pol roka a hala sa môže popýšiť zelenou pokrývkou siahajúcou skoro do polovice plášťa a zeleň sa stále rozširuje. Parametre siete X-TEND®:

  • Veľkosť oka: 200mm
  • Priemer lana: 2mm
  • Oká siete sú orientované na výšku.

Nerezové siete X-TEND®, vyrábané spoločnosťou Carl Stahl, sú certifikované európskou technickou organizáciou ETA ako jediné na českom trhu a spĺňajú všetky bezpečnostné požiadavky proti možnému horizontálnemu a vertikálnemu pádu osôb a predmetov.

Pre dosiahnutie rýchleho efektu správnej rýchlosti rastu kvetín odporúčame nezabúdať na automatické zavlažovanie záhonov.

Autor: Romana Ripper
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama