Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 28.4.

Leto v pohodlí a štýle s vonkajšími roletami

Zverejnené: 13. 8. 2023

Čo robiť, keď je slnko príliš silné a obmedzuje váš komfort? Vonkajšie rolety ochránia interiér pred prehriatím a oslnením a poskytnú vám ideálne prostredie na všetky letné aktivity: od relaxácie na terase až po záhradné večierky.

Vonkajšie rolety: prirodzená voľba pred klimatizáciou

V letných mesiacoch sa mnoho ľudí snaží nájsť spôsob, ako udržať svoje domovy príjemne chladné a zároveň znížiť spotrebu energie. Ak hľadáte efektívne a ekonomické riešenie, vonkajšie rolety sú tou správnou voľbou.

Tieto praktické tieniace systémy nielenže regulujú slnečné žiarenie, ale aj prinášajú ďalšie výhody. Namiesto obyčajného ochladzovania vzduchu sa zameriavajú na blokovanie slnečného svetla a tepelného prenosu do interiéru. Tým sa minimalizuje prehrievanie miestností a znižuje sa potreba používať klimatizáciu.

Vonkajšia roleta je teda prirodzená voľba, ktorá spája účinnú ochranu pred slnečným žiarením s energetickou úspornosťou a estetickým dizajnom.

Regulujte svetlo a teplotu podľa svojich potrieb

Jedným z najväčších benefitov vonkajších roliet je ich schopnosť regulovať množstvo svetla a tepla, ktoré preniká do vášho domova. Ľahko môžete nastaviť požadovanú úroveň zatienenia a udržať si príjemnú teplotu v interiéri počas najteplejších letných dní. S vonkajšími roletami si vytvoríte príjemný a chladivý tieň, ktorý chráni miestnosti pred prehriatím a zároveň minimalizuje blednutie nábytku a podlahových krytín.

Jednoduchá inštalácia a ovládanie pre pohodlné používanie

Vonkajšie rolety nie sú len praktické, ale aj jednoduché na inštaláciu a ovládanie. Stačí si vybrať medzi ručným ovládaním alebo elektrickým systémom s diaľkovým ovládaním, ktorý vám umožní ľahko nastaviť rolety podľa potrieb.

Prepojenie jednoduchého ovládania a skvelého dizajnu ponúkajú napríklad vonkajšie rolety BUILDING Shutters. Vďaka moderným technológiám môžete ovládať svoje vonkajšie rolety z pohodlia gauča či dokonca ich pripojiť k inteligentnému domácemu systému. Údržba vonkajších roliet je minimálna, čo znamená, že sa nemusíte starať o zložité postupy alebo zdĺhavú starostlivosť.

Nezáleží na ročnom období, vonkajšie rolety vám pomôžu vytvoriť ideálnu atmosféru na rodinné oslavy, relaxáciu a dodajú pocit pokoja a pohodlia v prostredí vášho domova!

Súvisiace články:

Screenové rolety v pergolách
Vonkajšie tienenie okien a jeho vplyv na vnútorné prostredie

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama