Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Nájdete výrobky Schell? Vyhrajte hodnotné ceny!

Zverejnené: 2. 9. 2021

Výrobky Schell pre svoju spoľahlivosť radi používajú odborníci naprieč Európou a stretnúť sa s nimi samozrejme môžete tiež v mnohých verejných a komerčných budovách v Čechách. Prinášame fotografický výber niekoľkých z nich a pre všetkých všímavých aj súťaž o ceny v podobe obľúbeného nezámrzného ventilu Polar II.

Umývadlové senzorové armatúry Schell Celis vynikajú aj v Relaxačnom a regeneračnom centre v Hlubokej nad Vltavou.

Spoľahlivá dlhoročná funkčnosť, efektívna prevádzka zaručujúca ekonomické úspory a nadčasový dizajn sú hlavnými dôvodmi, prečo projektanti, stavitelia a inštalatéri pri svojich realizáciách siahajú s dôverou po výrobkoch tohto tradičného nemeckého výrobcu sanitárnych armatúr. Nemožno vymenovať stovky známych stavebných realizácií, v ktorých sa uplatňujú výrobky Schell, ale ako príklad uvádzame niekoľko reprezentatívnych realizácií z Českej republiky, kde našli uplatnenie sprchové armatúry Linus a umývadlové armatúry Puris a Celis.

Nielen pre odborníkov zároveň vyhlasujeme letnú súťaž o 3 nezámrzné ventily Schell Polar II. Zašlite nám do 15. októbra tohto roku fotku inštalovanej umývadlovej alebo sprchovej armatúry Schell – nezáleží, či ste ako odborník vyfotil svoju odvedenú prácu, alebo na našu armatúru narazíte náhodou v kancelárskych budovách, obchodných centrách, športoviskách, školách či kdekoľvek inde.

Nezámrzný ventil Schell Polar II.
Nezámrzný ventil Schell Polar II.

Všetky fotografie zverejníme na našom facebookovom profile a tri najúspešnejšie (to znamená tie, ktoré následne do konca októbra 2021 nazbierajú najviac „lajkov“) odmeníme spomínaným výrobkom! Snímky zasielajte buď prostredníctvom FB profilu Schell (@schellczsk), alebo emailom na adresu ales.rezac@schell.eu.

Verejné sanitárne priestory s veľkou záťažou v budovách, ako sú športoviská, štadióny, školy, obchodné centrá alebo továrne vyžadujú inštaláciu vysoko odolných armatúr, ktoré odolajú aj často nešetrnému zaobchádzaniu. Zároveň však musia byť dodržané vysoké nároky na hygienu a ekonomiku prevádzky. Niet sa preto čudovať, že projektanti sprchových priestorov v týchto budovách často siahnu po osvedčenej kvalite Schell.

Tlačovú verziu sprchovej armatúry Shell Linus využívajú napríklad v športovej BB Aréne v Prahe.
Tlačovú verziu sprchovej armatúry Shell Linus využívajú napríklad v športovej BB Aréne v Prahe.

Vyššie uvedené nároky bezo zvyšku napĺňajú podomietkové sprchové armatúry Schell Linus. Ich tlačidlové verzie využívajú napríklad návštevníci pražskej multifunkčné športovej BB Arény, zimného štadióna Kuřim alebo pracovníci továrne na výrobu lisov Dieffenbacher v Brne. Robustné podomietkové armatúry Linus a umývadlové samozatváracie batérie Puris SC slúžia napr. aj v brnenskom aquaparku v Kohoutovice.

Pod sprchy rovnakej značky a typu chodia od roku 2010 tiež hráči pražskej Slavie v domovskej SINOBI (pôvodne Synot Tip) Arene. Štýlovo potom vynikajú umývadlové senzorové armatúry Schell Celis v reprezentatívnom Relaxačným a regeneračnom centre v Hlubokej nad Vltavou.

Podomietková sprchová armatúra Schell Linus D-SC-T.
Podomietková sprchová armatúra Schell Linus D-SC-T.

Ako efektne v daných priestoroch armatúry pôsobia, vidíte v našej fotogalérii. Patrí sa dodať aspoň niekoľko dôležitých technických údajov - efektívnosť prevádzky umožňuje nastaviteľná doba toku vody od 5 do 40 sekúnd a jej maximálny prietok 9 litrov za minútu. Čelný panel je vyrobený z nerezovej ocele, tlačidlo a sprchová hlavica z mosadze s chrómovou úpravou.

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy Schell
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama