Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 24.4.

Plotové dosky Forest Plus z materiálu WoodPlastic výborne ladia s terasou aj ostatnými prvkami exteriéru

Zverejnené: 8. 9. 2020

Riešite rekonštrukciu či výstavbu terasy a zároveň by sa vám hodil nový plot okolo domu? Zvážte materiál WPC (Wood-Plastic Composite). Stále viac zákazníkov u nás aj v zahraničí nedá dopustiť na kvalitný kompozit dreva a zdravotne úplne nezávadného polyméru, aký sa používa napríklad aj v zdravotníctve. Tento atraktívny a bezúdržbový materiál Woodplastic®, ktorý je zároveň plne recyklovateľný a vyrobený českou firmou, povýši okolie vášho domu na úplne novú úroveň.

Spoločnosť WPC – WoodPlastic zo stredočeských Bukovan vyrába terasy, ploty a obklady z kompozitu dreva a polyméru. Táto patentovaná zmes čistej drevenej múčky (60 %) a vysokohustotného polyethylénu (40 %) zaručuje mimoriadnu odolnosť dosiek a ich dlhú životnosť pri minimálnych nákladoch na údržbu. Plne recyklovateľný materiál bez triesok a štepov je stálofarebný, odoláva slanej vode, výkyvom teplôt, mrazu aj UV žiareniu.

Štýlový plot bez údržby a natierania

Plotovky Forest Plus, ktoré sa ponúkajú v piatich farebných variantoch, sú mimoriadne odolné plotové dosky vyžadujúce len minimálnu starostlivosť. Ich hlavnými výhodami sú vysoká odolnosť proti bežným poveternostným vplyvom, dlhodobo stále farby a atraktívny vzhľad bez potreby ďalších povrchových úprav.

Zmes na výrobu plotoviek Forest Plus obsahuje špeciálny tmavý pigment, ktorý na doskách vytvorí nepravidelné žíhanie. Prefarbenie pomáha zvýrazniť drevenú textúru povrchu a zároveň je veľmi praktické, pretože na doskách nie sú toľko vidieť prípadné nečistoty.

Plne recyklovateľné a zdravotne nezávadné plotovky Forest Plus so šírkou 120 mm a hrúbkou 11 mm odolávajú výkyvom teplôt, dažďu, prachu aj UV žiareniu. Kvalita a životnosť dosiek je taká, že na ne spoločnosť WPC - Woodplastic poskytuje 25 rokov záruky na napadnutie drevokaznými hubami, hnilobou a hmyzom.

Vďaka možnosti výberu z piatich farebných odtieňov: céder, teak, merbau, palisander a inox možno plotovky Forest Plus z materiálu WoodPlastic® dokonale zladiť s ostatnými prvkami exteriéru - s terasou, nábytkom, bazénom či fasádou domu.

Atraktívna terasa zo širokých dosiek MAX Rustic

Prednosťou terás z dosiek MAX s rozmermi 195 x 23 x 4000 mm je rýchlejšia montáž, úspora spojovacieho materiálu a atraktívny vzhľad. Tieto dosky sú o takmer šesť centimetrov širšie, než je bežný štandard.

Tieto parametre dovoľujú oveľa lepšie vyniknúť elegantným vzorom povrchov terás a zároveň im poskytujú nezameniteľný vzhľad aj vďaka menšiemu množstvu škár. Širšie dosky navyše výrazne urýchľujú montáž a ich inštalácia znižuje spotrebu spojovacieho materiálu a to až o 30% oproti klasickým profilom.

Ponuka spoločnosti WPC - Woodplastic v súčasnosti zahŕňa celkom tri typy povrchov v profile MAX. V prípade dosky MAX Rustic s originálnym dizajnom imitujúcim drásané (kartáčované) drevo, možno vyberať z piatich farebných odtieňov: teak, palisander, wenge, inox a eben. Táto variabilita umožňuje dokonale zladiť terasu s ostatnými prvkami exteriéru - s nábytkom, záhradou, bazénom, fasádou či plotom.

Presvedčte sa o výhodách materiálu WoodPlastic® na vlastné oči. Zavolajte certifikovanému predajcovi či montážnikovi spoločnosti na Slovensku, zodpovie na vaše otázky, poradí vám s nákupom a v prípade záujmu vám vašu novú terasu rýchlo a precízne nainštalujú.

Ďalšie informácie o produktoch WoodPlastic®, inšpiratívne fotografie, praktické odporúčania a oveľa viac nájdete na www.woodplastic.sk.

O firme

Česká spoločnosť WPC – WoodPlastic patrí k popredným európskym výrobcom WPC dosiek z kompozitu čistej drevenej múčky a zdravotne nezávadného polyméru HDPE. Za dobu svojej existencie firma realizovala zákazky presahujúce plochu 500 000 m². Svoje výrobky v súčasnosti predáva prostredníctvom mnohých vlastných terasových centier, ale aj partnerských predajní, či už na Slovensku, v Českej republike, tak aj v ďalších viac než 30 krajinách sveta.

Súvisiace články:

WPC-WoodPlastic ponúka kompozitné dosky v prémiovom rade Terafest
Terasy WoodPlastic ponúkajú svetovú kvalitu
Treláže z materiálu WoodPlastic zdobia nový rezidenčný objekt v Bratislave

Autor: Tlačová správa
Foto: Archív firmy WPC-WoodPlastic
reklama

Nové

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama