Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Aký typ roliet sa hodí pre vašu stavbu?

Zverejnené: 5. 5. 2022

Počuli ste už o vonkajších roletách? Tí, ktorí ich majú doma, si už bývanie bez nich nedokážu predstaviť. V ponuke je však viacero druhov – poradíme vám, podľa čoho vyberať.

Vonkajšie rolety sa vďaka svojim výhodám čoraz častejšie objavujú v domácnostiach. Navonok pôsobia moderne a elegantne, vnútri skrývajú veľké schopnosti. Dokonale zatienia okná na akomkoľvek type budovy (rodinnom dome, byte či dokonca na verejných budovách), znižujú výdaje za vykurovanie a klimatizáciu a dokonca vaše bývanie dokážu zabezpečiť a odhlučniť. Je mnoho dôvodov, prečo im povedať áno. Len si treba vybrať správny typ.

Typy vonkajších roliet

Vonkajšie rolety ponúka väčšina výrobcov v niekoľkých typoch. Napríklad u výrobcu BUILDING Shutter Systems si vyberiete pod značkou Minirol:

Predokenné rolety: vhodné pre dodatočnú montáž na budovu, pre novostavby ideálne po dokončení omietok. Nad oknom je zabudovaný viditeľný box.

Zaomietacie rolety: Elegantné riešenie, ktoré treba premyslieť pred rekonštrukciou či samotnou stavbou. Roletový box nie je viditeľný, montuje sa totiž pod omietku.

Nadokenné rolety: Vyberte si, či chcete box viditeľný, alebo skrytý pod omietkou. Tento systém sa zabudováva vcelku s oknom.

Rolety do prekladov HELUZ: Skvelá voľba pre novostavby. Roletový systém sa v tomto prípade zabudováva priamo do prekladu nad oknom.

A ak už teraz viete, že v oknách potrebujete mať v každej situácii siete proti hmyzu zabraňujúce vniknutiu otravného hmyzu do interiéru, poteší vás, že rolety Minirol môžete objednať s už integrovanou sieťou.

Ovládajte rolety na diaľku

Veľkou vychytávkou, ktorou disponujú všetky vyššie spomínané typy vonkajších roliet, je možnosť elektrického ovládania. Zabudnite na ručné vyťahovanie a sťahovanie roliet každé ráno a večer. Vďaka možnosti napojenia roliet na inteligentnú domácnosť si nastavíte stiahnutie či vytiahnutie tienenia podľa vlastného režimu a už sa o nič viac nemusíte starať.

Máte už jasnejšie vo výbere vonkajšieho tienenia? Ak vás zaujíma konkrétna cenová ponuka, neváhajte navštíviť web minirol.sk a zaslať im nezáväzný dopyt.

Súvisiace články:

Screenové rolety v pergolách
Vonkajšie tienenie okien a jeho vplyv na vnútorné prostredie

Autor: Tlačová správa
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama