Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 20.4.

Buďte pánom svojho domu. S vonkajšími roletami to hravo zvládnete

Zverejnené: 13. 11. 2020

Sú dni, keď vám na tvár dopadajú už skoro zrána lúče slnka, ale vy by ste ešte radi spali. Potom sú zasa také, kedy vám pred domom opravujú cestu a vy by ste dali všetko za chvíľku pokoja a ticha. No a potom sú také dni, kedy by ste von ani psa nevyhnali. Fúka a prší ako z krhle – len aby nezačali ešte k tomu všetkému padať krúpy! Viete, ako vyriešiť tieto situácie? Vonkajšími roletami Minirol!

Nechajte do svojho bytu vojsť hrejivé slnečné lúče – ale len vtedy, keď sa vám to hodí

Vonkajšie rolety Minirol sa stanú vaším praktickým pomocníkom v domácnosti. Povedzte si sami, kedy pozvete slnko k sebe domov a kedy ho necháte radšej vonku. V lete si konečne vychutnáte chládok aj u seba v obývačke. V zime zase môžete odhodiť teplý sveter a pletené ponožky pretože vonkajšie rolety vedia udržať aj teplo. Úspora energie je preto zaručená!

Krúpy, vietor a nechcení hostia neprejdú

Chráňte svoj domov - pred silným vetrom, prudkým lejakom, hlukom z ulice alebo napríklad pred zlodejmi. Cez vonkajšie rolety Minirol neprejde to, čo nemá. Vonku sa môžu pokojne „ženiť všetci čerti“, zato vy si budete užívať nerušený a pokojný spánok. A odchod na dovolenku sa tiež konečne zaobíde bez nervov. Vďaka automatickému zaťahovaniu a vyťahovaniu roliet nemusí nikto vedieť, že ste preč.

Svoju službu spravia v meste aj na vidieku

Či už bývate v meste, či na vidieku, v novostavbe alebo v staršom dvojgeneračnom dome: Vonkajšie rolety Minirol sme navrhli tak, aby si ich mohol nainštalovať každý z vás. A to nielen na váš dom, ale pokojne aj na sídlo vašej firmy alebo na vašom miestnom obecnom úrade či zdravotníckom stredisku. Vsadíme sa, že už sa vám niekedy pošťastilo stráviť nejaký ten čas na pošte či na úrade počas horúceho letného dňa a príjemné to teda rozhodne nebolo. S roletami Minirol zostane horúčava a spara za oknami.

Jediné, čo si musíte vybrať, je typ, ktorý vám najlepšie vyhovuje: predokenné rolety, zaomietacie, nadokenné, alebo do prekladov?

Súvisiace články:

Zistite, či sa k vám domov viac hodia vonkajšie screeny, alebo rolety
Predokenná roleta a jej využitie

Autor: Kolektív autorov
Foto: archív firmy Building Shutter Systems s.r.o.
reklama

Nové

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Záhadné stavby sveta a ich slovenské či české alternatívy: od Stonehenge po pyramídy!

Zverejnené 17.4. Odkryte s nami tajomstvo troch starovekých megastavieb, ktoré dodnes fascinujú celý svet. Akou technológiou bol postavený Stonehenge, aký účel mali pyramídy a ako je to so svahovými zosuvmi na Machu Picchu? ísť na článok

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Tenkovrstvá, murovacia, zakladacia, alebo tepelnoizolačná malta. Ako vybrať správnu

Zverejnené 15.4. Výrobcovia mált sa ich výber snažia stavebníkom čo najviac zjednodušiť, napriek tomu občas narazíte na otázky, z ktorých plynie, že ľudia nad voľbou tej správnej malty váhajú. Pozrime sa preto, aké malty ponúka pre svoj stavebný systémy z pórobetónu… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama