Fasádne obklady Ruukki
vyhľadávanie
Dnes je 29.4.

FUSION: Rolety, ktoré zmenia váš pohľad na svet

Zverejnené: 28. 11. 2023

Čo keby sme vám povedali, že existuje spôsob, ako preniesť do vášho domova esenciu vonných diaľok a kúzelných miest? Objavte FUSION, novú kolekciu dizajnových potlačí pre látkové rolety od spoločnosti Bematech, s ktorou sa môžete preniesť v myšlienkach na romantické koralové útesy, nekonečnú piesočnú púšť alebo do hlbokých rozprávkových lesov.

FUSION je najnovším prírastkom do portfólia Bematech. Priesvitné varianty látok (na snímke) zaručujú, v porovnaní s transparentnými, lepšiu ochranu pred slnkom a viac súkromia.

Premýšľate, ako jednoducho a efektívne premeniť svoj interiér? S odpoveďou na túto otázku prišla nedávno spoločnosť Bematech, popredný český výrobca dizajnovej tieniacej techniky. Nová kolekcia štýlových látkových roliet FUSION nielenže poskytuje kvalitné odtienenie a udržuje v miestnosti príjemnú teplotu, ale navyše premení ktorúkoľvek izbu na štýlové miesto plné fantázie. Každý vzor aj každá farba v tejto kolekcii rozpráva svoj vlastný príbeh a ponúka nekonečné možnosti designu. Vyberte si motív, ktorý bude plne odrážať vašu osobnosť a vkusne doplní váš domov.

Vyjadrite svoje ja

Okenné rolety majú v interiéroch významnú rolu. Regulujú slnečné žiarenie, vytvárajú v miestnosti intímnu atmosféru a poskytujú súkromie, kedykoľvek je to potrebné. FUSION však ponúka oveľa viac... Potlačené látkové rolety radu FUSION sa stanú vašim plátnom na tvorbu nových príbehov. Keď cez rolety začnú prenikať prvé ranné lúče, rozohrá sa na stenách a podlahe pôsobivá hra tieňov a svetla, na ktorú je radosť pozerať. Je len na vás, aký motív si zvolíte. Vyberať môžete zo 220 podmanivých vzorov, ktoré sú inšpirované prírodnými krásami aj umením. Nemusíte sa obmedzovať ani rozmerom okien. S kolekciou FUSION je možné vďaka patentovanému riešeniu ZOOMTECH zamedzujúcemu priehybu rúrky a deformácii látky zatieniť okno až do 5 metrov šírky.

Kolekcia FUSION dokazuje, že látkové rolety nemusia byť len prostriedkom na tienenie, ale aj spôsobom, ako vyjadriť svoj osobný vkus.
Kolekcia FUSION dokazuje, že látkové rolety nemusia byť len prostriedkom na tienenie, ale aj spôsobom, ako vyjadriť svoj osobný vkus.

Doprajte si maximálne súkromie

Či už máte radšej dostatok denného svetla, príjemné pološero, alebo si chcete v izbe dopriať absolútne súkromie, vďaka voľbe screenových materiálov s vonkajšou odrazivou vrstvou si môžete v miestnosti ovplyvňovať množstvo svetla podľa chuti. Zatiaľ čo priehľadné látky dodajú miestnosti ľahkosť a vzdušnosť, zatemňujúce black out látky zaistia ničím nerušené súkromie. Vďaka priesvitným roletám si potom môžete užiť príjemne presvetlený interiér a ochranu pred slnkom zároveň. Screenové rolety Bematech navyše poskytujú hlukovú izoláciu, čo oceníte nielen v noci, ale kedykoľvek si budete chcieť cez deň oddýchnuť.

Zvonku sú screenové látky opatrené praktickou bielou farbou, ktorá nenarúša design budovy. Biela farba navyše zabráni zvedavým pohľadom okoloidúcich.
Zvonku sú screenové látky opatrené praktickou bielou farbou, ktorá nenarúša design budovy. Biela farba navyše zabráni zvedavým pohľadom okoloidúcich.

Osviežujúce textúry, originálne motívy a trendy farby

Vzory FUSION sú inšpirované štruktúrami kôry stromov, farbami kvetov a listov, krásou púštnej krajiny, tajomnými odtieňmi drahých kameňov aj koralovými útesmi. Bez ohľadu na to, či preferujete nadčasovú čiernobielu kombináciu, elegantné neutrálne tóny, alebo vás lákajú kontrastné farebné kombinácie, v kolekcii FUSION si určite nájdete vzor, ktorý vám padne do oka. Dvesto dvadsať vzorov je rozčlenených do šiestich unikátnych farebných skupín. Nechajte sa unášať na vlnách mora s kolekciou AMAZA, vydajte sa preskúmať krásy púštnej krajiny s kolekciou GOBI, alebo sa preneste v myšlienkach na očarujúci ostrov BALI s rovnomennou kolekciou, ktorej vzory sú inšpirované miestnou nespútanou prírodou. Eleganciu a nadčasovosť potom vnesiete do interiéru s kolekciou OLLIE, ktorá zahŕňa jemnú paletu neutrálnych motívov, ktoré nevtieravo doplnia každý priestor. O harmonické priestory sa postará kolekcia LOOM, ktorá si vzala to najlepšie z tradičných tkáčskych techník a kombinuje v sebe hlboké odtiene drahých kameňov aj neutrálne farebné tóny. V moderných a industriálne ladených interiéroch potom vyniknú čisté línie a monochromatické tóny pôvabnej kolekcie MONO.

Látky sú vyrobené z vysoko kvalitných a odolných materiálov. Vzorkovník zahŕňa 220 vzorov rozčlenených do šiestich farebných skupín.
Látky sú vyrobené z vysoko kvalitných a odolných materiálov. Vzorkovník zahŕňa 220 vzorov rozčlenených do šiestich farebných skupín.

Vyrobené s láskou k detailom

Materiály na výrobu novej kolekcie boli starostlivo vybrané tak, aby odolali nástrahám času a zostali stále krásne. Každá látka vznikla pomocou najmodernejšej tlačovej technológie, ktorá je navyše maximálne šetrná k životnému prostrediu. Bematech si na kvalite svojich výrobkov zakladá a FUSION nie je výnimkou. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave sa látka takmer nešpiní, odpudzuje nečistoty a rolety tak môžu ozdobiť domov aj alergikom.

Nielen tienenie, ale skutočný dizajnový zážitok

S roletami FUSION môžete zakomponovať do svojich domovov esenciu niečoho výnimočného. Keď sa cez ne pozriete, uvidíte nielen krásnu látku, ale vybavia sa vám aj hrejivé spomienky, ktoré ste si doma vytvorili s tými najbližšími. FUSION od Bematech je viac než len nový rad látkových roliet, ktorý vás ochráni pred slnečnými lúčmi. Ide o elegantný spôsob, ako vniesť do vášho domova iskru a emócie.

Súvisiace články:

Sky systémy - účinné tienenie ateliérových okien
Nová kolekcia Bematech pre tieniace prvky
Luxusné závesy Bematech pre dokonalý vzhľad okna
Zmyselná tieniaca technika Bematech

Autor: Markéta Mašková
Foto: Archív Bematech

Tématické odbory

reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama