Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 25.4.

Kolekcie látok pre tieniacu techniku

Zverejnené: 15. 5. 2019

V Bematechu sa zaoberáme výrobou látkových roliet a ďalších vnútorných tieniacich systémov, na ktorých výrobu je nevyhnutné mať okrem príslušných komponentov v repertoári aj nejakú tú látku. Bematech funguje na trhu už 25 rokov, sme teda svedkami hneď niekoľkých zmien v trendoch interiérového dizajnu. Ako sa dizajn a vzhľad domácností vyvíjal, vyvíjali sa s ním nielen naše produkty, ale aj kolekcie látok.

V súčasnosti si u nás môžete vybrať z úctyhodného počtu 650 látok k výrobe roliet, vertikálnych žalúzií alebo japonských stien a z 200 látok mäkkých, pokiaľ máte záujem skôr o závesy alebo rímske rolety. Pokiaľ by Vás predsa len z našej kolekcie nič neoslovilo, tak si u nás môžete nechať niektorú z bielych látok potlačiť ľubovoľnou farbou, vzorom alebo aj fotografiou podľa Vášho výberu a vhodne tak doplniť Váš interiér. Všetky látky držíme skladom a sú ihneď k dispozícii pre Váš projekt.

Kolekcie pre závesy a rímske rolety

Jemné mäkké látky slúžiace k výrobe prvotriednych závesov a rímskych roliet Bematech (v réžii skúsených krajčírok pracujúcich na najmodernejších strojoch) si istotne zamiluje každý. Podľahnite ich kúzlu a vyberte si tú pravú látku pre Váš domov. Biele, béžové a šedé odtiene sú doplnené o sýte farby aj trendy jemné pastelové akcenty. Na 200 látok rôznych vzorov, priesvitností a hustôt ponúka riešenie zaclonenia pre každý interiér. Ťažké robustné látky navyše ponúkajú okrem svojho vzhľadu aj zníženie tepelných strát a redukciu hluku prichádzajúceho zvonku. Zatiahnite si jeden z našich závesov z kolekcie látok a užívajte si nerušeného pohodlia Vášho domova.

Biele, béžové a šedé odtiene sú doplnené o sýte farby aj trendy jemné pastelové akcenty
Biele, béžové a šedé odtiene sú doplnené o sýte farby aj trendy jemné pastelové akcenty

Kolekcia pre látkové rolety

Jadro kolekcie tvoria látky nadčasových farieb a odtieňov, ktoré sú pravidelne dopĺňané o látky riadiace sa modernými trendmi. Aby sme klientom zjednodušili orientáciu a výber v obrovskom množstve látok, ktoré ponúkame, rozdelili sme ich do jednotlivých katalógov podľa ich účelu (niektoré látky okrem svojej vizuálnej stránky nesú aj technické vlastnosti a pomáhajú tak zabraňovať prechodu tepla a hluku).

Vyberať môžete z nasledujúcich skupín:

Transparent: Látky, ktoré sú priehľadné a disponujú veľkou priepustnosťou svetla, pôsobia ľahkým a jemným dojmom.
Screen: Látky s rôznou priepustnosťou svetla, ktorá je závislá na faktore otvorenosti, vynikajú jednoduchou údržbou a životnosťou.
Uni: Látky v mnohých farebných prevedeniach, cez ktoré nie je vidieť, ale zároveň nie sú celkom zatemňujúce.
Blackout: Látky úplne zatemňujúce, cez ktoré nie je vidieť, zabraňujú prestupu svetla pre maximálne súkromie užívateľa.
Natural: Látky s rôznymi vlastnosťami, ktoré však svojim vzorom alebo prevedením napodobňujú tkaniny z prírodných materiálov.

Každá skupina obsahuje 100 rôznych látok zoradených podľa farieb. U každej látky uvádzame jej maximálne výrobné rozmery, vlastnosti, zloženie, pre ktoré produkty je aplikovaná a samozrejme aj cenu. Tak okamžite zistíte, či je pre Vás prijateľná.

Látky môžu byť vybavené napr. jemnými pásikmi, ktoré napodobňujú lanové plátno
Látky môžu byť vybavené napr. jemnými pásikmi, ktoré napodobňujú lanové plátno

Latexová potlač

Potlač ponúka nekonečné možnosti ako do posledného detailu vyladiť Váš projekt. Jedinečný dizajn, jemná textúra, obrázok alebo obľúbená fotka...S technológiou latexovej potlače tretej generácie sa fantázií medze nekladú. Potlač je možná až do šírky 3,2 m, ponúka vysoké rozlíšenie, skvelú ostrosť a dlhú životnosť farieb, je odolná voči vode a oteru, zároveň je tiež ekologická, zdravotne nezávadná a bez akéhokoľvek zápachu. V našej kolekcii je pre ňu vytlačený katalóg Fusion, ktorý bol pripravený v spolupráci s dizajnérmi. Obsahom je 6 prepracovaných štruktúr v 7 variantoch farebného prevedenia. Potlačou sú doplnené aj ostatné naše kolekcie, kde je prezentovaných 128 moderných farieb s jemnými pásikmi napodobňujúcimi lanové plátno.

Veľké množstvo látok Bematech je rozdelené do katalógov podľa účelu použitia
Veľké množstvo látok Bematech je rozdelené do katalógov podľa účelu použitia

Súvisiace články:

Nová kolekcia látok Bematech pre tieniace prvky
Sky systémy - účinné tienenie ateliérových okien
Zmyselná tieniaca technika Bematech
Luxusné závesy Bematech pre dokonalý vzhľad okna
Látkové rolety - sila nielen v tradícií
Látkové rolety PURE
Pergoly a markízy Brustor
Tieniaca technika Twintex - moderné a dizajnové riešenie

Kontakty:
BEMATECH, s.r.o.
Tel.: +420 567 774 477
E-mail: info@bematech.cz
http://www.bematech.cz

Autor: Petr Nagy
Foto: Archív firmy Bematech
reklama

Nové

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Stavebný veľtrh Brno ponúkne riešenia pre lepšie bývanie

Zverejnené 20.4. Chcete lepšie bývať? Chystáte sa stavať, rekonštruovať alebo modernizovať svoj domov? Hľadáte informácie o dotačných programoch, nových stavebných materiáloch a technológiách? Zaujímajú vás udržateľné a energeticky úsporné riešenia? Potom navštívte… ísť na článok

reklama