Doživotná záruka na tehlový systém HELUZ
vyhľadávanie
Dnes je 26.4.

Luxusná tvár sanitárnej techniky – Merida Inox Design

Zverejnené: 31. 10. 2019

Nový produktový rad Merida Inox Design, ktorý je v ponuke od minulého roku, vychádza z línie Merida Stella (vyrába sa vo variante lesk alebo mat) a vznikol pre všetkých, ktorí sa vo svojej kúpeľni nehodlajú uspokojiť s priemernou sanitárnou technikou, ale naopak požadujú luxus, kvalitu a nevšednosť. Vyberať môžu hneď zo štyroch radov - Honeycomb line, Icicle line, Pinstripe line a Texture line.

Dôraz na bezchybnú funkčnosť všetkých produktoch Merida Inox Design podčiarkuje ich jedinečný dizajn a štýlová vycibrenosť. Futuristicky poňaté textúry dávajú vyniknúť prirodzenej kráse ušľachtilého oceľového materiálu. Skrátka Inox Design dáva sanitárnej technike novú tvár.

Vývoj a výroba produktového radu Merida Inox Design

Vzniku produktového radu Merida Inox Design predchádzal niekoľkoročný vývoj a zapojenie takých technológií, ako je napríklad používanie laserov a presná robotika. Tieto najmodernejšie technológie, ale aj individuálny prístup k jednotlivým výrobkom, umožňujú za všetkých okolností garantovať najvyššiu kvalitu pri spracovaní každého dielu. Proces výroby potom zaručuje zachovanie všetkých vlastností ocele AISI 304.

Jednotlivé rady Merida Inox Design

1/ Honeycomb line (včelí plást)

Ako napovedá názov, celý rad, skladajúci sa z otvoreného koša na odpadky s objemom 27 litrov, mechanického podávača papierových utierok v rolkách Maxi, zásobníka na toaletný papier v roliach Mini, zásobníka na papierové uteráky Maxi, zásobníka na papierové uteráky Mini a dávkovača penového mydla má jednotný motív – včelí plást (šesťuholníková vosková bunka postavená včelami v ich hniezdach). Vďaka motívu pôsobí veľmi skutočne teplým dojmom.

2/ Icicle line (snehové cencúle)

Opakom k línii Honeycomb je Icicle line. Tento rad sa oceľovo leskne a pôsobí priamo ľadovo. Jej motívom je zmrznutá voda (cencúle). Aj u nej môžete vyberať z otvoreného koša na odpadky s objemom 27 litrov, mechanického podávača papierových utierok v rolkách Maxi, zásobníka na papierové uteráky Maxi, zásobníka na papierové uteráky Mini a dávkovače penového mydla. Miesto zásobníka na toaletný papier v roliach Mini však ponúka zásobník na toaletný papier Duo.

3/ Pinstripe line (elegantný prúžok ako pri pánskom odeve)

Celý rad, skladajúci sa zo šiestich častí ako u Honeycomb line, sprevádzajú jemné zvislé prúžky (ako napríklad u spoločenského odevu). Podobne, ako spoločenský odev, z nich vyžaruje uhladenosť a usporiadanosť.

4/ Texture line (hrubá tkanina)

Určite aj tento rad, skladajúci sa zo zhodných častí ako predchádzajúce línie, si nájde svojich obľúbencov. Je jemne zrnitý (ako keby ste mali hrubú tkaninu) a vyvoláva pocit malého chaosu. Línia Inox Design spĺňa nielen vysoké požiadavky na dizajn, ale dávkovače penového mydla a mechanické podávače papierových utierok v rolkách navyše spĺňajú v súčasnosti vyžadované požiadavky na efektívnosť, ekonomiku a ekológiu pri ich použití. Vďaka svojmu navrhnutie totiž predlžujú dobu pre doplňovanie penového mydla alebo uterákov, znižujú spotrebu hygienického materiálu a tým zaisťujú úspornú prevádzku s nižšou záťažou pre životné prostredie.

Všetky produkty sú na stiahnutie vo formáte 2D a 3D.

Súvisiace články:

Sanitárne doplnky Merida na našich cestách
Na horu Sněžku za Meridou
Regionálne centrum Olomouc

Autor: Mgr. Helena Hejhálková
Foto: Archív firmy
reklama

Nové

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

HELUZ ponúkne stavebníkom doživotnú záruku na tehlový systém

Zverejnené 25.4. Spoločnosť HELUZ dlhodobo rozvíja svoju víziu udržateľného stavebníctva, ktorú novo podporuje bezkonkurenčnou novinkou. Ako jediný výrobca na trhu ponúka stavebníkom unikátnu možnosť získať na hrubú stavbu svojho rodinného domu doživotnú záruku. ísť na článok

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Pivnica na záhrade má zmysel. S klenutým stropom má výborné statické vlastnosti a je možné ju postaviť aj svojpomocne

Aktualizované 24.4. Dôvodom pre výstavbu pivnice je väčšinou požiadavka na vytvorenie priestorov na uskladnenie potravín, napríklad zemiakov alebo jabĺk. Ďalej môže ísť o pivnicu určenú na posedenie pri dobrom víne či kombinácii vyššie uvedeného. Využitie priestorov s… ísť na článok

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Za architektúrou do USA: 5 skvostov New Yorku

Zverejnené 22.4. New York? To nie je len pestrý nočný pouličný život, nákupy a reštaurácie, ale aj nápaditá architektúra. Svetové hlavné mesto mrakodrapov zaberá plochu asi 80 tisíc hektárov a ponúka množstvo zaujímavých stavieb, ktoré významne ovplyvnili americké… ísť na článok

reklama